Kaksi nuorta Pattaya-tyttöä joutuu moottoripyörä-onnettomuuteen yrittäessään ajaa sokeaa kotiin

Pattaya -

Kaksi julkista mieltä olevaa naisteini-ikäistä ja yksi sokea loukkaantui, kun heidän moottoripyöräänsä törmäsi tila-auto Pattayalla varhain maanantaiaamuna 22.

Onnettomuus tapahtui kello 2 Pattaya School 36:n edessä Sattahipiin suuntautuvalla sisääntulokaistalla. Paikalliset pelastustyöntekijät lähtivät kiireellisesti paikalle havaitsemaan, että Honda Scoopy I -moottoripyörä, jossa oli kolme ihmistä, oli törmännyt valkoiseen tila-autoon.

Moottoripyörän kuljettaja, joka tunnettiin 18-vuotiaaksi rouva Chalin Konradiksi, sai lieviä naarmuja kehoonsa. Matkustaja Chanyanuch Thanusorn, 48-vuotias sokea henkilö, sai suuren päävamman. Myös moottoripyörän kolmas henkilö, 17-vuotias tyttö, jonka nimeä ei ikänsä vuoksi julkistettu, sai hankausta. Neiti Chalin ja 17-vuotias tyttö olivat ystäviä.

Pelastustyöntekijät antoivat ensiapua paikan päällä ennen kuin kuljetettiin kolme loukkaantunutta läheiseen sairaalaan. Pakettiauton kuljettaja Woraphong Lueangektrakul, 50, jäi paikalle ja teki yhteistyötä Pattayan poliisin kanssa. Hän ei loukkaantunut, mutta hänen autonsa vaurioitui hieman vasemmasta kyljestä.

Ms Chalinin mukaan hän ja hänen ystävänsä olivat matkalla Jomtieniin, kun he näkivät neiti Chanyanuchin, sokean naisen, kävelevän tien vieressä pyytäen kyytiä Jomtieniin. He tarjoutuivat antamaan hänelle ilmaista kyytiä, ja kun he ylittivät risteyksen vihreässä valossa, he törmäsivät väitetysti kiihtyneeseen pakettiautoon.

Woraphong sanoi kuitenkin ajavansa normaalisti Sukhumvit Roadia pitkin, kun hän yhtäkkiä näki moottoripyörän ylittävän risteyksen edessään. Hän yritti väistää välttääkseen törmäyksen, mutta ei kyennyt tekemään sitä kokonaan. Onneksi törmäyksestä ei aiheutunut vakavia hengenvaarallisia vammoja uhreille, Woraphong huomautti.

Pattayan poliisi tutkii onnettomuutta ja tarkastelee CCTV-materiaalia alueelta selvittääkseen tarkan syyn.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.