Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: yhteensä 287 liikennekuolemaa Songkranissa ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 15. huhtikuuta sunnuntaihin 21. huhtikuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan hallitus on keskeyttänyt vaatimuksen täyttää 'To Mo 6' (TM6) -maahanmuuttolomake Thaimaahan saapuville ja sieltä lähteville ulkomaalaisille matkustajille 16 maa- ja meritarkastuspisteessä 15. huhtikuuta - 15. lokakuuta.

    TM6-lomake on saapumis-/lähtökortti, johon ulkomaalaisten on täytettävä passitiedot sekä muut henkilö- ja matkustustiedot saapuessaan tai lähteessään Thaimaahan.

  2. Thaimaan pääkaupunkiseudun tutkintapoliisi tutki tapausta intialaisesta epäillystä, joka puukotti thaimaalaista naista 31 kertaa johtaen tämän kuolemaan hotellissa Talat Phlun alueella, Thonburissa, Bangkokissa.

Epäillyn kerrotaan tunnustaneen rikkomuksensa poliisille, koska hänen väitetään olleen henkilökohtaista kaunaa tyttöystävälleen, uhrille, ja syyllistynyt murhaan.

3. Thaimaa ilmoittaa yhteensä 287 kuolemantapauksesta "Songkran Seven Days of Road Safety -kampanjassa"

Suurin kuolonuhrien kokonaismäärä oli Chiang Rai, jossa kuoli 17.

4. Tienprasit Chaiyapatanan, Thaimaan hotelliliiton (THA) puheenjohtaja, paljasti julkisesti tyydyttävät majoitusvaraushinnat suurille Songkran-tapahtumille 13.-15. huhtikuuta, ja 90 % hotelleista oli täynnä suurilla matkailualueilla.

Festivaalin päätyttyä oli normaalia, että majoitusvaraushinnat putosivat ja nousevat vähitellen seuraavien kuukausien aikana joissakin maakunnissa ja matkailukohteissa.

5. Thaimaan ja Myanmarin raja-alueella konflikti kärjistyi tänään (20. huhtikuuta), kun vastarintajoukot kohdistaivat Myanmarin armeijapataljoonaan 275 kranaatinheitin- ja drone-iskuilla.

Hyökkäys tapahtui Thaimaan ja Myanmarin välisen ystävyyssillan nro 2 alla lähellä Yebun kylää Myawaddy Townshipissa Kayinin osavaltiossa, vain 1.5 kilometrin päässä rajasta.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.