Sveitsin ulkomaalainen loukkaantui kriittisesti skootteri-auto-onnettomuudessa Pattayalla

Pattaya -

Pattayalla asuva sveitsiläinen ulkomaalainen loukkaantui vakavasti, kun hän joutui auton alle ajaessaan kolmipyöräisellä sähköskootterilla ostaakseen lääkkeitä. Hänen vaimonsa etsii oikeutta miehelleen väittäen, että toinen osapuoli kieltäytyi ottamasta vastuuta.

Thaimaalaisen vaimon rouva Samrit Geisbuehlerin mukaan onnettomuus tapahtui 19. huhtikuuta noin kello 9, kun hänen miehensä, 50-vuotias Andeks Geisbuehler, oli matkalla ostamaan tavallisia lääkkeitään. Tapaus tallentui CCTV-kuvalle, jossa näkyy auton Isuzu Mu-X törmäyksessä Andeksin skootteriin hänen ylittäessään risteyksen rautatien varrella Khao Talon alueella Etelä-Pattayalla.

Andeks vietiin sairaalaan vakavien vammojen vuoksi ja hänet on sijoitettu teho-osastolle. Rouva Samrit paljasti olevansa pettynyt kuljettajan väitettyyn tuen puutteeseen. Hän väitti, ettei hän ole tarjonnut lohdutuksen sanoja tai taloudellista apua sveitsiläiselle aviomiehelleen. Sairauskulut ovat nousseet jo yli 200,000 XNUMX bahtiin, mutta kuljettaja, jonka nimeä on salattu meneillään olevan tutkinnan valossa, väitti yrittäneen siirtää koko vastuun vakuutusyhtiölle.

Lisäksi rouva Samrit on huolissaan tutkimuksen edistymisen puutteesta. Tapauksesta vastaava Nongpruen poliisi ei ole vielä määrittänyt syyllistä tai järjestänyt tapaamisen asianosaisten kesken.

Rouva Samrit pelkää, että tapaus jää huomiotta, ja hän vetoaa tiedotusvälineisiin saadakseen oikeutta aviomiehelleen. Hän halusi varmistaa, että kuljettaja joutuu vastuuseen teoistaan ​​ja oikeus toteutuu hänen aviomiehelleen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.