Central Pattaya -ostoskeskus isännöi "Sea Bear Comes to Serve" -ruokafestivaaleja toukokuun alussa

KUVA: Keski-Pattaya

Pattaya -

"Sea Bear Comes to Serve" -ruokafestivaalin kolmas painos saapuu Central Pattayan ostoskeskukseen toukokuussa 2024.

Tällä kertaa tapahtuma lupaa olla vielä isompi ja parempi kuin koskaan ennen, ja siellä on paljon suosittuja ravintoloita ja ruokakojuja, jotka tarjoavat herkullisen valikoiman sekä herkullisia ruokia että makeita herkkuja.

Festivaali järjestetään 1. - 6. toukokuuta 2024 klo 4 - 00 Activity Hallissa (Beachside) Central Pattayan ensimmäisessä ja ensimmäisessä kerroksessa. Vierailijat voivat nauttia runsaasta valikoimasta herkullisia ruokia, jotka on huolella valinnut Sea Bear, yksi Thaimaan tunnetuimmista ruokabloggaajista. Facebookissa on yli 2.7 miljoonaa seuraajaa.

Sea Bear Comes to Serve Episode 3 on pakollinen tapahtuma kaikille ruoan ystäville Pattayassa. Suussa sulava tarjonta ja eloisa tunnelma festivaali tyydyttää varmasti vaativimmankin makuelämyksen.

KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya
KUVA: Keski-Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.