20 tonnia roskaa Pattayassa Wan Lain jälkeen, mutta kaupungin siivoojat ratkaisevat ongelman nopeasti

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Yli 20 tonnia jätettä jätettiin Pattayalle Wan Lai Dayn eli Songkranin suuren päivän jälkeen 19. huhtikuuta 2024.

Pattayan apulaiskaupunginjohtaja Manoch Nongyai vieraili Pattaya Beachillä lauantaiaamuna tarkastaakseen alueen ja tarjotakseen tukea Pattayan kaupungin ympäristötoimiston työntekijöille, jotka olivat kiireisiä siivoamisessa Wanlai-juhlien jälkeen.

Pattaya isännöi Wanlai-juhlia viime perjantaina Songkranin päättymisen kunniaksi. Apulaiskaupunginjohtajan mukaan juhlista syntyi 20 tonnia jätettä, joka oli pääosin hajallaan Beach Roadin ympärillä.

Manoch ylisti kaupungin jätehuoltotyöntekijöitä "todellisina sankareina" heidän omistautumisestaan ​​Pattaya Beachin puhtaana pitämiseen. Hän huomautti, että Beach Road oli peitetty värillisellä jauheella (vaikka kaupunki oli teknisesti kieltänyt sen), roskilla, lasipulloilla, pahvilaatikoilla, vesiaseilla, vesiämpärillä ja pulveritölkeillä hauskojen juhlien jälkeen.

Siivousoperaatio alkoi kello 4 neljällä vesiautolla keräämään roskat ja pesemään kadut ja ympäröivät alueet. Työntekijät pystyivät saattamaan siivouksen valmiiksi ennen aamunkoittoa kaupungin "Puhdas ennen auringonnousua" -politiikan mukaisesti, Manoch sanoi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.