20 miehen tappelu Pattayassa loukkaantui vakavasti

KUVA: Matichon

Pattaya -

Lähes 20 teini-ikäisen ryhmä hyökkäsi raa'asti miehen kimppuun Wanlai-juhlien aikana Pattayalla, jolloin hän sai vakavia päävammoja.

Tapaus sattui varhain 19. huhtikuuta 2024 Soi Nern Plab Wanissa Pattayalla. Sivustakatsoja tallensi väkivallan videolle ja levisi sosiaalisessa mediassa sen julmuudesta.

Videoleikeessä yli 20 miestä näyttää hyökkäävän violettipaitaa pukeutunutta miestä vastaan, kunnes tämä putosi tajuttomana maahan. He pitivät käsissään esineitä, jotka muistuttivat roskakauhaa ja luuta, hyökätäkseen yksinäisen uhrin kimppuun.

Aluksi hyökkääjät vetäytyivät, kun uhri menetti tajuntansa. Kun uhri kuitenkin yritti nousta seisomaan ja kävellä pois, sama ryhmä iski häneen uudelleen, kunnes hän kaatui tajuttomana toisen kerran. Erään ryhmän jäsenistä väitettiin myös lyövän uhrin päätä kivellä, vaikka mies jo makasi liikkumattomana maassa.

Paikalliset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja antoivat ensiapua loukkaantuneelle. Tämän jälkeen hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan jatkohoitoa varten.

Nongpruen poliisiaseman poliisit saapuivat myöhemmin pidättämään epäillyt. Poliisin mukaan epäillyt ja uhri olivat ystäviä, mutta he riitelivät suullisen erimielisyyden jälkeen.

Poliisi jatkaa oikeustoimia kaikkia asianosaisia ​​vastaan. Viranomaiset eivät paljastaneet vapautuneiden nimet.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.