Thaimaan turisti pahoinpideltiin Songkran-festivaaleilla Sattahipissa, jonka kerrotaan vain tanssimisen takia

KUVA: Naewna

Sattahip, Chonburi -

Chiang Maista kotoisin olevaa thaimaalaista turistia lyötiin pistoolin tylpällä päähän Nong Chap Tao -temppelissä Sattahipissa, Chonburissa torstai-iltana, koska hän kuulemma vain tanssii ja viihtyi.

Tapauksesta ilmoitettiin Sattahipin poliisille keskellä yötä 18. huhtikuuta 2024. Uhri, joka tunnettiin vain herra Nakornina, loukkaantui päähän ja hänet kuljetettiin Wat Yanin sairaalaan hoidettavaksi.

Nakornin mukaan hän oli matkustanut Chiang Maista osallistuakseen Songkran-festivaaliin Sattahipin temppelissä. Hän tanssi musiikin tahtiin päälavalla, kun hänen kimppuunsa hyökättiin. Hänen kävellessä wc:tä kohti, hänen luokseen lähestyi mies, jota hän ei tuntenut ja löi häntä päähän pistoolin tylppä päähän. Nakorn ei pystynyt tunnistamaan hyökkääjää ja sanoi, ettei hän tiennyt hyökkäyksen motiivia. Hän teki tapauksen jälkeen rikosilmoituksen.

Asiasta vastaava poliisi tutkii tapausta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.