Myanmarin työntekijä löydettiin kuolleena vesisäiliön sisältä Bangkokin huoneiston katolta

Bangkok -

Minburin poliisit saivat 1. huhtikuuta 00 kello 19:2024 ilmoituksen myanmarin työntekijästä, joka löydettiin kuolleena asunnon yläkatosta vesisäiliöstä Minburissa, Bangkokissa.

Minburin poliisi ja oikeuslääketieteellinen poliisi lähetettiin ilmoitettuun asuntoon, ja he löysivät 27-vuotiaan Myanmarin kansalaisen herra Anugsun alaston ruumiin 1,500 XNUMX litran vesisäiliöstä, jonka yläkatossa oli rikki.

Uhrin arvioitiin kuolleen vähintään kaksi päivää. Säätiön vapaaehtoisten kerrottiin tuoneen ruumiin vesisäiliöstä ennen ruumiin siirtämistä poliisisairaalaan ruumiinavausta varten.

Poliisin raportin mukaan uhri oli rakennustyöntekijä rakennustyömaalla Romklaon alueella. Uhri asui vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Uhrin perheen lausunnon mukaan uhrin kerrottiin 11. huhtikuuta kello 00 juoneen alkoholijuomia ystäviensä kanssa asunnon yläkatolla. Uhri kuitenkin valitti tyttärelleen, että sää oli kuuma, ja hän meni sitten vesisäiliöön rentoutumaan.

Kun tytär palasi huoneeseensa, uhri oli edelleen yläkatolla koko yön. Huhtikuun 18. päivänä uhrin vaimo katkesi poliisin mukaan yhteyden uhriin.

Asunnon omistajan kerrottiin havainneen virheen vesipumpun valopaneelissa ja mennyt tarkastamaan vesisäiliötä, poliisi kertoi. Alaston ruumis löytyi vesisäiliöstä ja poliisi kutsuttiin tarkastamaan ruumis.

Aluksi poliisi oletti, että päihtynyt uhri meni vesisäiliöön jäähtymään ja hukkui kuoliaaksi. Lääketieteen asiantuntijat tutkivat kuitenkin ruumiin tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.