Thaimaan varapääministeri pitää hätäkonferenssin Lähi-idän konfliktista ja kehottaa varovaisuuteen Thaimaan kansalaisia ​​Israelissa ja Iranissa

Kansallinen-

19. huhtikuuta 2024 Thaimaan varapääministeri ja ulkoministeri Parnpree Bahiddha-nukara piti verkkokonferenssin suurlähettiläiden kanssa Tel Avivissa Israelissa, Teheranissa, Iranissa ja Ammanissa Jordaniassa, koskien meneillään olevaa Lähi-aluetta. Idän konflikti.

Lähi-idän jännittynyt tilanne kärjistyi, kun Iran aloitti sotilaallisen hyökkäyksen Israelia vastaan ​​14. huhtikuuta 2024.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan kosto ei vaikuttanut lehdistöhetkellä yhteenkään thaimaalaiseen Israelissa ja Iranissa.

Nykyinen arvaamaton tilanne voi kuitenkin kärjistyä täydelliseksi sodaksi. Thaimaan ulkoministeriö varoitti Thaimaan kansalaisia ​​harkitsemaan matkustamista sota-alueelle ja pyysi heitä seuraamaan paikallisia uutisia ja Thaimaan suurlähetystöjen ilmoituksia erityisesti Tel Avivissa Israelissa ja Teheranissa Iranissa.

Lisäksi Thaimaan ulkoministeriö keskusteli Israelin ja Iranin suurlähetystöjen kanssa yhteistyöstä asianomaisten virastojen kanssa valmistautuakseen hätätilanteessa evakuoimaan thaimaalaisia.

Thaimaan suurlähetystö lupasi päivittää tilannetta säännöllisesti. Lisätietoja saat soittamalla Thaimaan konsuliministeriölle: 02 572 8442.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.