Thaimaan poliisi vangitsee ranskalaisen päämiehen, jonka väitetään osallistuneen sieppaus- ja lunnastusjärjestelmään

Bangkok -

Klo 10, 00. huhtikuuta 18, Thaimaan pääkaupunkiseudun tutkintapoliisi vangitsi ranskalaisen päämiehen, jonka väitettiin osallistuneen miljonäärin tyttären kidnapaukseen ja lunnaita koskevaan hotelliin Silomissa, Bang Rakissa, Bangkokissa.

Rouva Sandra Christina Marie Dierstein, 45-vuotias Ranskan kansalainen, oli pääepäilty rikostuomioistuimen pidätysmääräyksen mukaan. Poliisin raportin mukaan miljonäärin perhe ilmoitti Thonglorin poliisille, että ryhmä ulkomaalaisia ​​suunnitteli ryöstääkseen ja siepatakseen perheen tyttären 200 miljoonan bahtin lunnaita vastaan.

Kuitenkin yksi rikoskumppaneista paljasti suunnitelman uhrin perheelle. Poliisi tutki tapausta ja pyysi rikostuomioistuimelta pidätysmääräyksiä suunnitelman väitetylle ranskalaiselle päämiehelle Sandralle.

Poliisitutkinnassa kerrottiin, että väitetty ranskalainen päämies asui yhdessä libanonilaisen miehen kanssa. Heidän kerrotaan vuokraavan uusia huoneita päivittäin tavatakseen muita rikoskumppaneita. Poliisi onnistui jäljittämään ranskalaisen epäillyn hotellissa Silomissa, Bangkokissa, ja otti hänet kiinni.

Ranskalainen epäilty on kiistänyt poliisille syytökset ja osallisuuden sieppaus- ja lunnaita koskevaan suunnitelmaan.

Aluksi pääkaupunkiseudun tutkintapoliisi ei uskonut ranskalaisen epäillyn lausuntoa ja saattoi hänet Thonglorin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten, koska uhrin perheellä oli heidän mukaansa päteviä todisteita.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.