Pattayan turistipoliisi pidätti transsukupuolisen henkilön epäiltynä ulkomaalaisen turistin pahoinpitelystä

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi pidätti 2. huhtikuuta 06 kello 20 transsukupuolisen henkilön, jonka väitettiin heittäneen lasipullolla ulkomaalaista turistia Soi Buakhaossa Pattayalla 2024. huhtikuuta.

Poliisin raportin mukaan 16. huhtikuuta yönä vain Saksitiksi tunnistettu 26-vuotias transsukupuolinen henkilö heitti lasipullolla ulkomaalaista vierailijaa, joka viihtyi Songkranin lomien aikana klo. baari Soi Buakhaossa.


Tämän seurauksena uhrin huuli murtui, ja muut pubin kävijät olivat paniikissa metelistä. Tapaus vaikutti negatiivisesti Pattaya Cityn maailmanluokan perheystävälliseen matkailukuvaan poliisin raportin mukaan.
Vastauksena tapaukseen poliisit työskentelivät ennakoivasti ja tarkastivat paikallisen CCTV:n löytääkseen epäillyn pakotien. Myöhemmin poliisi onnistui jäljittämään ja vangiksi epäillyn asunnossaan Soi Buakhaossa Pattayalla.
Poliisin mukaan epäilty myönsi poliisille syyllistyneensä rikoksiin, koska he olivat raivoissaan sen jälkeen, kun heidän väitetään nukkuneen ulkomaalaisen uhrin kanssa maksua vastaan, eivätkä saaneet sovittua palkkaa.
Aluksi Pattayan turistiviranomaiset saattoivat epäillyn Pattayan kaupungin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Poliisi ei julkistanut uhrin nimeä eikä antanut vastausta väitteisiin epäillyn kanssa nukkumisesta. Epäselväksi jäi myös, nostetaanko syytteitä prostituutiosta epäillyn lausuntojen jälkeen. Prostituutio on laitonta Thaimaassa, ja poliisi väittää usein, ettei sitä ole Pattayassa, minkä prostituution laillistamisesta taistelevat seksityöntekijät kiistävät.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.