Pattayan poliisi ja asukas tapaavat jälleen vietnamilaisen turistin kadonneen iPhonen kanssa

KUVA: สภ.เมืองพัทยา

Pattaya -

Vietnamilainen turisti tapasi jälleen kadonneen iPhonensa laupiaan samarialaisen ja Pattayan poliisien ystävällisyyden ansiosta.

Naisturisti, joka valmistautui palaamaan Bangkokiin, tajusi iPhonensa kadonneen. Hän ilmoitti tapauksesta välittömästi Pattayan poliisille.

Poliisit menivät etsimään ajoneuvoa, jonka turisti vei Pattayaan. Onneksi, vaikka he eivät löytäneet puhelinta ajoneuvosta, heidän väsymättömät ponnistelunsa johtivat heidät läheiselle kadulle, jossa he huomasivat Thaimaan kansalaisen pitelemässä kadonnutta iPhonea. Mies etsi ahkerasti sen laillista omistajaa, poliisi kertoi.

Pattayan poliisi toi myöhemmin laupiaan samarialaisen ja turistin yhteen. Kiitollisuuden vallassa vietnamilainen turisti kiitti sekä upseereita että thaimaalaista heidän omistautumisestaan ​​yhdistäessään hänet kadonneen iPhonensa kanssa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.