Pattaya Wanlai Day 2024 vetää puoleensa kymmeniä tuhansia turisteja

Pattaya -

Wan Lai -festivaali, joka tunnetaan myös nimellä Big Day of Songkran, alkoi eilen 19. huhtikuuta muuttaen kaupungin maailmankuulun rantarannan eloisiksi roiskuvien vesien näytelmäksi.

Tunnelma Pattaya Beach Roadilla Pattaya Klang -risteyksestä Etelä-Pattayan Walking Streetiin oli sähköinen, kun tuhannet thaimaalaiset ja kansainväliset turistit uppoutuivat Songkran-juhlien viimeiseen päivään.

2 kilometriä pitkä alue muutettiin vesileikkipaikaksi, kun kaupungin viranomaiset pystyttivät vesiruiskuautoja ja yksityiset yritykset järjestivät erilaisia ​​viihdetoimintaa ja perinteisiä pelejä. Kaupunki pystytti myös suuren musiikkilavan, jota johtaa kuuluisa thaimaalainen rock-artisti Retrospect.

Kadulla oli paikallisia myyjiä, jotka tarjosivat joukon Songkranin perustuotteita, kuten vesiaseita, pullotettua vettä, jäätä ja runsaan valikoiman herkullista katuruokaa.

Pattaya City sulki liikenteen Beach Roadilla klo 2–30, jotta ihmiset ja turistit voivat nauttia roiskuvasta vedestä täysillä.

Pattayan poliisit sijoitettiin tapahtumapaikan ympärille valvomaan tiukkoja määräyksiä kaikkien turistien turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi. Viranomaiset neuvovat ihmisiä olemaan käyttämättä korkeapainevesiaseita tai ruutia tapahtuman aikana. Kaupunki oli myös aiemmin ilmoittanut, että alkoholia ei sallita ranta-alueella tapahtuman aikana, mutta tätä sääntöä ei näyttänyt noudatettavan voimakkaasti.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.