Sattahip-mies löydettiin kuolleena mahdollisessa lämpöhalvaustapauksessa

Sattahip, Chonburi -

52-vuotias thaimaalainen löydettiin kuolleena kylästä Sattahipin kaupunginosassa Chonburista 16. huhtikuuta 2024. Poliisi epäili miehen saaneen kuolla lämpöhalvaukseen.

Tragedia tapahtui Eua Athonin kylässä Na Jomtienin alueella Sattahipin alueella puolen päivän aikaan. Uhri, 52-vuotias Somrak Thongkhongkheaw, löydettiin kylän rakennuksen 49 toisesta kerroksesta. Hän oli pukeutunut urheiluvaatteisiin ja takkiin. Sattahipin poliisi löysi hänestä kondomin, puhelimen ja pullon liukuvoidetta. Mitään merkkejä rikoksesta ei havaittu.

Rakennuksen taloudenhoitaja paljasti Pattaya Newsille siivoavansa alakerrassa, kun hän kuuli henkilön huutavan herra Somrakista putoavan tajuttomana yläkertaan. Saavuttuaan tapahtumapaikalle hän huomasi herra Somrakin reagoimattoman, jäykät raajat ja lasilliset silmät. Hän soitti välittömästi hätäkeskukseen, mutta Somrakia ei voitu pelastaa ajoissa.

Sattahipin poliisi tarkasteli turvamateriaalia ja näki Somrakin saapuvan moottoripyörällään ja pysäköivän sen ennen kuin meni sisään rakennukseen. Sitten hän käveli portaita kohti, jotka johtavat toiseen kerrokseen, josta hänet löydettiin myöhemmin kuolleena.

Tapahtumapäivän äärimmäisen kuumuuden vuoksi viranomaiset epäilivät uhrin saaneen lämpöhalvauksen. Kuitenkin tutkinta, mukaan lukien uhrin ruumiin ruumiinavaus, suoritetaan tämän traagisen kuoleman tarkan syyn vahvistamiseksi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.