Psyykkisesti sairasta poikaa kysyttiin Songkhlassa kumiistuttajan isän hirveässä mestauksessa

Songkhla -

16. huhtikuuta 2024 Sadaon poliisit saivat ilmoituksen miehen mestauksesta kumiviljelmillä sijaitsevassa asunnossa Sadaossa, Songkhlassa.

Sadaon tutkinta- ja oikeuslääketieteellinen poliisi lähetettiin tapahtumapaikalle ja löysi keittiöstä miehen päättömän ruumiin, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Wichaiksi, asunnon 56-vuotiaaksi omistajaksi. Wichain pää oli hänen vierellään. Oletettiin, että Wichai oli kuollut vähintään neljä päivää.

Poliisin ilmoituksen mukaan ruumiin lähellä oli viidakkoveitsen kahva ja puhdistetulta näyttänyt viidakkoveitsi löytyi läheisestä wc:stä. Oikeuslääkärit keräsivät ne todisteiksi DNA:n lisätarkistuksia varten epäillyn selvittämiseksi.

Lisätutkimuksen jälkeen Wichai oli kuulemma kumiistuttaja ja asui poikansa kanssa, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Thiwathorniksi, 33. Ennen poliisin saapumista Thiwathornin kerrottiin poistuneen talosta moottoripyörällä ennen kuin paikalliset saattoivat hänet poliisille. poliisit kuulusteluihin.

Thiwathorn kertoi poliisille, että hän asui neljä päivää sitten äitinsä luona toisella osa-alueella ja meni äskettäin isänsä kotiin 16. huhtikuuta. Hän väitti tehneen ruokaa isälleen ja jäänyt yöksi. Hän väitti, ettei hänellä ollut mitään tekemistä väkivaltarikoksen kanssa.

Poliisi löysi kuitenkin epäilyjä ja ristiriitaisuuksia Thiwathornin tarinasta tapahtumapaikalta löydettyjen tosiasioiden kanssa, sillä Wichai oli kuulemma kuollut vähintään neljä päivää.

Aluksi poliisi saattoi Thiwathornin ja kolme hänen ystäväänsä Sadaon poliisiasemalle perusteellista kuulustelua varten. Kerrottiin, että Thiwathornilla oli lääketieteellinen todistus psykiatrinen potilaasta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.