Pattaya juhlii Wanlai Songkran Water Fun -tapahtumaa 19. huhtikuuta

Pattaya -

Pattayan kaupunki isännöi Wan Lai -festivaaleja, joka tunnetaan myös nimellä Songkranin suuri päivä, perjantaina 19. huhtikuuta 2024, ja se sisältää perinteisiä thaimaalaisia ​​seremonioita, jännittäviä musiikkiesityksiä ja tietysti jatkuvaa vesihuviilua!

Juhlat alkavat aamulla perinteisellä thai-seremonialla Wat Chai Mongkolissa klo 8-00. Tämän ensimmäisen osan aktiviteetit keskittyvät perinteisen Songkranin olemukseen, kuten veden kaatamiseen Buddha-patsaille, siunauksen hakemiseen vanhimmilta ja kulttuuritanssien katselemiseen.

Kun aurinko alkaa laskea, hauskuus siirtyy rannalle sähköistävälle musiikin ja viihteen illalle. Klo 3–00 kaikki kutsutaan mukaan suuriin juhliin ja tanssimaan läpi yön tunnettujen artistien ja DJ:n tahdissa Central Pattaya Beachin lähellä sijaitsevalle toiminta-alueelle. Joitakin pääkokoonpanoa ovat Retrospect, FrenchW, Ant Emotion town, PP'DREAMS, THE SIX PACK, DJ AYRTON, DJ PPEDDLEPIE, DJ WONDER, DJ NADIA ja DJ XANDRIA.

Pienen huomautuksena, kaikilla Pattayan tärkeimmillä teillä odotetaan olevan suuria liikenneruuhkia koko tapahtuman ajan. Poliisi on myös varoittanut ihmisiä olemaan käyttämättä korkeapaineisia vesiaseita.

Kaiken kaikkiaan älä missaa tätä uskomatonta Songkran-juhlaa Pattayassa!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.