Kiinan kansalaisten väitetään varastaneen miljoona bahtia arvoisen timanttirannekkeen Siam Paragonista, paeta Kiinaan

Bangkok -

Pathumwanin tutkintapoliisit ja asiaankuuluvat virastot tutkivat 7. huhtikuuta 00 klo 17 tapausta, jossa kaksi kiinalaista henkilöä oli varastanut timanttirannekkeen "Yellow Gold" Van Cleef & Arpels -liikkeestä, arvoltaan 2024 1,040,000 XNUMX bahtia Pathum Paragonista. , Bangkok.

Poliisin raportin mukaan kaksi kiinalaista kävi ostoksilla Van Cleef & Arpels -myymälässä ja pyysi Siam Paragonista 1,040,000 XNUMX XNUMX bahtia arvoista timanttiranneketta "Yellow Gold". Epäillyt kuitenkin käyttivät tilaisuutta hyväkseen, kun kaupan työntekijät katsoivat poispäin ja varastivat rannekkeen.

Tämän jälkeen epäiltyjen kerrottiin soittaneen taksin Fountain Gatessa, Siam Paragonissa, ja pakenivat ja saapuneet hotelliin Phetchaburissa Bangkokissa kello 5 41. huhtikuuta. Pian tämän jälkeen, kello 16, kaksi epäiltyä soittivat rae-ajopalveluun ja matkustivat Suvarnabhumin lentokentälle matkatavaroiden kanssa.

Kello 7 epäillyt läpäisivät onnistuneesti Suvarnabhumin maahanmuuttotarkastuspisteen ja lähtivät Kiinaan. Epäiltyjen kerrottiin poliisin mukaan käyttäneen rikosten tekemiseen kaksi ja puoli tuntia.

Aluksi Pathumwanin poliisi keräsi todisteita pyytääkseen pidätysmääräyksiä varkausrikosten salaliitosta epäillyille. Poliisin mukaan heidät otettaisiin välittömästi kiinni, jos he matkustavat Thaimaahan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.