Bay Pattaya muuttuu 24/7 viihde-ostoskeskukseksi

KUVA: Bay Pattaya

Pattaya -

Bay Pattaya, rannan tuntumassa sijaitseva hanke, joka sijaitsee osoitteessa Soi 5-6 Beach Roadin varrella, on tarkoitus tehdä merkittävä muutos, jotta siitä tulee 24/7 viihde- ja ostoskeskus.

Projektipäällikkö Anna Wongsing ilmoitti tästä kunnianhimoisesta suunnitelmasta tiedotusvälineille 17. huhtikuuta 2024. Suunnitelmassa keskitytään muuttamaan The Bay Pattayasta "The Bay Pattaya Twentyfour-Seven", joka on laaja viihde- ja ostoskeskus, joka tarjoaa eksklusiivisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia. ostokokemuksia ympäri vuorokauden.

Hanke kattaa tilavan 23-rain alueen Pattayan Beach Roadin sydämessä, ja tavoitteena on olla yhden luukun kohde sekä thaimaalaisille että kansainvälisille Pattayalla vieraileville turisteille. Vierailijat voivat odottaa laajan valikoiman kansainvälisiä ravintoloita, ylellisen 5 tähden hotellialueen ja tuottavan bisnesloungen.

Hanke tarjoaa myös runsaasti viihdevaihtoehtoja, kuten pubi- ja baarialueita sekä rentoja katuruokailualueita ja katuruokailualueita. Lisäksi kompleksissa järjestetään säännöllisesti tuotenäyttelyitä ja musiikkitapahtumia, jotka nauttivat vierailijoista koko päivän ja yön.

Rouva Annan mukaan The Bay Pattaya Twentyfour-Seven pyrkii houkuttelemaan kansainvälisiä turisteja, jotka etsivät non-stop palvelua ja keskittyvät yksityisyyteen. Hän uskoo, että hankkeesta tulee uusi maamerkki Pattaya Citylle ja se voi tarjota alustan pitkän aikavälin sijoitusmenestykselle uusille yrittäjille.

Yrittäjät, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää hankkeesta tai tiedusteluja yleisistä tiedusteluista, voivat käydä The Bay Pattayassa suoraan osoitteessa Beach Road, Soi 5-6, tai soittaa numeroon 083-828-3245. Lisäksi tietoa löytyy osoitteesta Bayn virallinen sivu.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.