Valtava menestys: Maha Songkran World Water Festival 2024 vetää 784,000 2.8 osallistujaa, tuottaa XNUMX miljardia bahtia taloudelle

Bangkok -

16. huhtikuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong paljasti julkisesti yksityiskohtia onnistuneesta Maha Songkran World Water Festival 2024 -tapahtumasta 11.-15. huhtikuuta Ratchadamnoen Klang Roadilla ja Sanam Luangissa Bangkokissa.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) tilastojen mukaan tapahtumiin osallistui 784,883 693,288 henkilöä, joista 91,595 2.8 thaimaalaista ja XNUMX XNUMX ulkomaalaista, jotka tuottivat Thaimaan taloudelle yli XNUMX miljardia bahtia.

Lisäksi useimmat thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit olivat tyytyväisiä "Maha Songkran World Water Festival 2024" -tapahtumaan TAT:n tutkimuksen mukaan.

Thaimaan hallitus kehui ja kiitti kaikkia niitä, jotka tekivät yhteistyötä ja auttoivat järjestämään maailmantapahtuman Thaimaassa. Thaimaan viehätys ja perinteet vaikuttivat monet turistit, ja he viihtyisivät erittäin hyvin Maha Songkran World Water Festival 2024 -festivaalilla ja sitä seuraavat vuodet Thaimaassa, huomautti Thaimaan hallituksen tiedottaja.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.