Kansalaiset tulvii takaisin Bangkokiin Songkranin jälkeen: Lähes 100,000 XNUMX matkustajaa yhdessä päivässä, kuljetusyhtiö valmistelee lisäpalveluja

Kansallinen-

16. huhtikuuta 2024 Transport Company Ltd:n vt. johtaja ja toimitusjohtaja Atthawit Rakchamroon paljasti julkisesti valtavan määrän kansalaisia, jotka matkustavat takaisin Bangkokiin Songkranin jälkeen 15.-17. huhtikuuta.

Matkustajalokitietojen mukaan 15. huhtikuuta yli 99,995 6,689 henkilöä matkusti edestakaisin julkisilla linja-autoilla ja pakettiautoilla yli XNUMX XNUMX matkalla yhteensä

Atthawit lisäsi lisäksi, että hän antoi liikenneministeriön politiikan mukaisesti määräyksen Transport Companyn asemapäälliköille kaikkialla Thaimaassa helpottaakseen matkustajien mukavuutta, mukavuutta, turvallisuutta ja lähentymistä.

Vastatakseen Bangkokin joukkoliikenteen kysyntään valmisteltiin lisää linja-autoja ja pakettiautoja, ja kaikki ajoneuvot ja kuljettajat tarkastettiin ennen palvelujen tarjoamista, Atthawit kertoo.

Saapuvia matkoja varten Transport Companyn bussit pysähtyvät ensin Krung Thep Aphiwatin keskusterminaaliin ennen kuin suuntasivat Bangkokin linja-autoterminaaliin lopulliseksi määränpääksi. Molemmat terminaalit olivat intermodaalisia kuljetuskeskuksia, jotka yhdistivät junia, MRT:tä, BTS:ää ja muita lähteviä julkisen liikenteen reittejä, Atthawit totesi.

Ne, jotka aikovat matkustaa Bangkokiin 22.-24. huhtikuuta, voivat kuitenkin ostaa E-liput 20 %:n erikoistarjouksella (ilman maksuja). Lisätietoja saat soittamalla Liikenneyhtiön puhelinkeskukseen: 1490.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.