Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kiistää välittömän hallituksen järjestelyn Thaksin Shinawatrassa vierailun jälkeen

Kansallinen-

Klo 11, 05. huhtikuuta 16, Srettha Thavisin, Thaimaan pääministeri ja valtiovarainministeri, paljasti julkisesti huhut draamasta, joka koski kabinetin sekoitusta vieraillessaan Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran luona "Chanissa" Song La” kartano.

Sretthan kerrotaan vierailevan Thaksinissa Thaimaan kansallisen uudenvuoden, Songkranin, yhteydessä. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan hän tervehti Thaksinia ja rukoili hänen terveytensä ja onnensa puolesta.

Srettha antoi yleisölle haastattelun, joka koski huhuja kaappijärjestelystä, ettei välitöntä säätöä ollut. Srettha kertoi tiedotusvälineille, että viime kuussa hallituksen järjestelyissä oli draama, jossa hän korosti, että paras suoja oli toimia ennakoivasti Thaimaan hallituksen politiikan ja ministeriön alaisuudessa.

Sretthan Thaksin-vierailusta hän totesi, että tervehdys ei ollut muuta kuin hänen kunnioitustaan ​​Thaimaan entiselle pääministerille ja Thai Rak Thai -puolueen perustajalle. Uutena Thaimaan pääministerinä oli normaalia, että hän kysyi neuvoja ja keskusteli poliittisista asioista, Srettha sanoi.

Myöhemmin samana päivänä Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat tuoreen päivityksen kaapin sekoituksesta. Raportoitiin, että hallituskoalitiopuolueilla, mukaan lukien Bhumjaithai-puolue ja Palang Pracharath -puolue, olisi edelleen samat ministerit.

Anutin Charnvirakul, varapääministeri ja sisäministeri Bhumjaithai-puolueen johtajana, vakuutti, että puolue ei mukauta mitään kantaa. Samaan aikaan Palang Pracharath -puolueella oli yksi vapaa paikka, jolla olisi Sretthan mukaan silti yksi kiintiö.

Maatalous- ja osuuskuntaministeri kapteeni Thamanat Prompow tuki kuulemma Pai Likia, Kamphaeng Phetin kansanedustajaa varaministerinä ja Atthakorn Sirilatthayakornia, Chachoengsaon kansanedustajaa, varaehdokkaana siinä tapauksessa, että ensimmäinen ehdokas hylättäisiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.