Pattayan uusin rantatori valmistautuu näyttävään debyyttiin

Pattaya -

Pattayan upouusi rantatori, Chang Beach Street Food, järjestää upeat Songkran-bileet avajaistensa kunniaksi!

Katso upouudet markkinat TÄSTÄ ottamamme videon kautta.

Chang Beach Street Food on uudet thai-tyyliset markkinat eloisassa Pattayan kaupungissa, ja siellä on yli 200 myymälää, jotka ovat täynnä herkullista ruokaa ja ainutlaatuisia löytöjä. Markkinat sijaitsevat lähellä Pattaya Soi 6:ta, ja se on avoinna joka päivä klo 4–00, ja siellä on runsaasti pysäköintitilaa vierailun helpottamiseksi.

Tiedätkö mikä on jännittävää? markkinat kutsuvat tällä hetkellä kaikkia vangitsemaan hauskoja muistoja jättiläismäisillä, värikkäillä ilmapalloilla, joita on hajallaan spektaakkelivalokuvausmarkkinoilla. Mutta jännitys ei lopu tähän! 17.-19. huhtikuuta markkinoilla järjestetään myös erityinen kolmipäiväinen tapahtuma nimeltä "STAR WATER Songkran Party" avajaistensa kunniaksi.

Tämä tapahtuma lupaa olla kaupungin kuumin lippu, jossa esiintyy yli 10 Thaimaan huippuartistia ja DJ:tä. Liput tapahtumaan ovat uskomattoman edullisia, vain 100 bahtia, ja portit avautuvat joka ilta klo 6.

Älä missaa mahdollisuuttasi nauttia juhlallisesta tunnelmasta, herkullisesta ruoasta ja uskomattomasta musiikista Chang Beach Street Foodin avajaisissa Songkran-juhlissa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.