Kolmen teini-ikäisen väitetään ampuneen taksiin tiekiistan jälkeen ja haavoittaen kahta lasta Pathum Thanissa

Pathum Thani-

Klo 10, 00. huhtikuuta 16, Mueang Pathum Thanin poliisit paljastivat julkisesti tapauksen yksityiskohdan kolmesta teini-ikäisestä, joiden väitettiin ampuvan taksiin Mueangissa, Pathum Thanissa, tiekiistan jälkeen. Seurauksena 2024-vuotias poika ja 10-vuotias tyttö loukkaantuivat.

Taksinkuljettajan poliisikuulustelussa Mr. Suraphon, 51, kertoi poliisille, että hän oli lähtenyt Pathum Roadille, Mueang Pathum Thaniin, tähän asuinpaikkaan. Hänellä oli kuitenkin kuulemma viisi muuta 3–12-vuotiasta lastenlasta.

Suraphon kertoi poliisille, että ollessaan Rangsit-Pathum Thanin linja-autoasemalla hän kohtasi kolme teini-ikäistä moottoripyörällä, joiden väitettiin ajaneen holtittomasti vasemmalle ja oikealle tiellä. Suraphon kerrottiin sitten vilkuttaneen ajovalojaan varoittaakseen heitä, mutta yksi teini-ikäisistä antoi sopimattoman käsimerkin taksinkuljettajalle Pathum Wilain risteyksessä.

Vastauksena teini-ikäisille Suraphon kuulemma huusi heille, että jos heillä on ongelma, ratkaistaan ​​tämä Baan Eua Arthorn Baan Chang Mueangin, Pathum Thanin, edessä. Saavuttuaan edellä mainittuun paikkaan teini-ikäisen ryhmän väitettiin ampuneen luoteja taksia kohti ennen kuin pakeni. Suraphon kuulemma yritti seurata heitä, mutta hän tajusi, että hänen lapsenlapsensa itkivät ja päätti lähteä kotiin.

Tämän seurauksena 10-vuotias poika sai haavoja ranteeseensa ja polveinsa ja 7-vuotias tyttö loukkaantui ikkunalasin viiltohaavasta. He molemmat siirrettiin tapahtuman jälkeen Pathum Thanin sairaalaan.

Mueang Pathum Thanin poliisit tutkivat tapausta ja havaitsivat, että yhteensä kolmella teinillä oli väitetysti tieriita taksinkuljettajan kanssa ennen kuin he ratkaisivat asian Baan Eua Arthorn Baan Chang Mueangissa.

Alun perin poliisi oletti, että epäillyt saattoivat käyttää laitonta haulikkoa rikosten tekemiseen. Poliisi lupasi saattaa epäillyt vastuuseen rikoksistaan ​​mahdollisimman pian, koska kyseessä oli tärkeä tapaus pienten lasten vuoksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.