Intialainen epäilty pidätettiin thaimaalaisen naisen brutaalista puukotuskuolemasta Bangkok-hotellissa

Kansallinen-

Huhtikuun 16. päivänä 2024 Thaimaan pääkaupunkiseudun tutkintapoliisi tutki tapausta intialaisesta epäillystä, joka puukotti thaimaalaista naista 31 kertaa johtaen tämän kuolemaan hotellissa Talat Phlun alueella, Thonburissa, Bangkokissa.

Poliisin raportin mukaan intialainen epäilty, julkisesti tunnistettu Rajman Yabav, puukotti raa'asti kuoliaaksi thaimaalaisen uhrin, jonka nimeä poliisi salaa.

Poliisi jatkotutkinnan jälkeen poliisi onnistui jäljittämään Kanchanaburista epäillyn intialaisen, kun hän yritti paeta maasta.
Poliisin mukaan Kanchanaburin poliisi ja Thaimaan pääkaupunkiseudun tutkintapoliisi aloittivat kuitenkin kenttätarkastuksen ja onnistuivat saamaan Rajmanin kiinni kuusi tuntia kestäneen tutkinnan jälkeen Kanchanaburin rajalla.

Tapaus oli traaginen tapaus, joka aiheutti tuskaa uhrin omaisille ja perheelle.


Aluksi epäillyn kerrottiin tunnustaneen rikkomuksensa poliisille, koska hän väitti olleen henkilökohtaista kaunaa tyttöystävälleen, uhrilleen, ja syyllistyi murhaan. Poliisi nosti syytteen toisen ihmisen tahallisesta murhasta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.