Tuli syttyy entisessä yökerhossa Sattahipissa

Sattahip, Chonburi -

Tuli syttyi entisessä yökerhossa Sattahipissa, Chonburissa 15. huhtikuuta 2024. Kukaan ei loukkaantunut.

Noin kello 7 Sattahip Sawang Rojanatham Rescue Foundation sai ilmoituksen tulipalosta entisessä Vegan viihdekeskuksessa osoitteessa Soi Sukhumvit 40, Sattahipin piiri, Chonburin maakunta. Ilmoituksen saatuaan paikalle kiihtyivät pelastusryhmät ja viisi paloautoa.

Pelastajat näkivät saapuessaan paikalle paksua savua. He menivät välittömästi rakennukseen ja alkoivat tuulettaa savua. Tulipaloja ei kuitenkaan ollut saapumishetkellä.

Tuuletusprosessi kesti yli tunnin. Tutkinnassa selvisi, että palo sai alkunsa lavalla suuren LED-näytön takana sijaitsevista kaiutinjärjestelmästä, äänimikseristä ja äänieristyksestä. Palomiehet käyttivät vettä jäähdyttämään lämpöä.

Onneksi paikalla ei ollut ketään, eikä henkilövahinkoja kerrottu. Sattahipin poliisi eristi alueen ja yrittää selvittää palon tarkkaa syytä. He uskoivat aluksi, että se saattoi johtua sähköoikosulusta.

Asianomaisten paloviranomaisten suorittama täysi tutkinta oli kuitenkin vielä kesken lehdistön aikaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.