Pattayan teini-ikäinen välähtää kahta asetta Songkranin aikana, myöhemmin pidätettiin

Pattaya -

Teini-ikäinen jäi kameralle heiluttelemassa kahta tuliasetta kilpailijoitaan kohti Songkran-juhlissa Pattayassa iltana 15. huhtikuuta 2024. Tapaus sattui vain muutaman sadan metrin päässä Pattayan poliisiasemalta.

Videomateriaalia tapahtumasta voi katsoa YouTube-kanavaltamme täältä.

Noin kello 10 Pattayan poliisi sai ilmoituksen huolestuneelta kansalaiselta, joka oli tallentanut videota kiistasta. Videolla näytettiin, kuinka ryhmä teini-ikäisiä kiistassa, kun yksi valkoiseen paidan ja pitkiin housuihin pukeutunut mies, jolla oli musta reppu, veti esiin kaksi tuntematonta ampuma-asetta ja osoitti niitä muita osapuolia kohti.

Pelottava tapaus tapahtui osoitteessa Soi Pattaya 7, järkyttävän alle 500 metrin päässä Pattayan poliisiasemalta. Aseen välähdys aiheutti laajaa paniikkia lukuisissa Songkran-festivaaleista nauttivien turistien keskuudessa. Pattayan poliisi tarkasti soin välittömästi, mutta kukaan ei halunnut antaa konkreettisia tietoja viranomaisille oletettavasti epäillyn koston pelossa.

Poliisi keräsi CCTV-materiaalia läheisistä kameroista, jotka auttoivat tunnistamaan epäillyn.

Noin klo 6 30. huhtikuuta 16 Polin johdolla. Eversti Navin Teerawit, Pattayan kaupungin poliisiaseman päällikkö, ja hänen apulaispoliisi everstiluutnantti Thananon Atipansi, viranomaiset pidättivät 2024-vuotiaan miehen, jolla oli hallussaan kaksi BB-asetta, joiden uskottiin käytetyn rikokseen.

Vastakkainasettelu puhkesi Soi 7:ssä, Central Pattaya Beachillä, jossa kaksi kilpailevaa nuorisoryhmää ottivat yhteen, mikä johti siihen, että yksi ryhmä heilutti kahta BB-asetta uhkaillakseen vastustajiaan. Tapaus kärjistyi, kun vastapuolen ryhmän jäsenen kerrottiin löi nuorempaa henkilöä, mikä sai aikaan kiivasta keskustelua ja lopulta aseiden esittelyä.

Poliisi everstiluutnantti Thananon Atipansi paljasti, että pidätetty nuori tunnusti teon ja totesi, että ampuma-aseiden esittelyn tarkoituksena oli pelotella kilpailevaa ryhmää. Kiista loppui ilman lisäväkivaltaa, mutta ei ennen kuin pelkäävät mahdollisia loukkaantumisia sivullisten keskuudessa.

Tutkimukset ovat paljastaneet kahden ryhmän välisen vihamielisyyden historian, ja aiemmista väkivaltatapauksista on raportoitu, mukaan lukien ammuskelu Mae Sri Ruen -ravintolan lähellä ja riidat Bali Hain niemimaalla. Konfliktin taustalla olevan syyn uskotaan johtuvan kateudesta ja aiemmista kiistoista.

Pattayan poliisin nopea toiminta on tuonut yhteisölle jonkin verran helpotusta, kun kaupungin kuuluisat Songkran-juhlat jatkuvat. Viranomaiset jatkavat valppautta varmistaakseen sekä asukkaiden että vierailijoiden turvallisuuden tänä juhla-aikana.

Nuoren nimi salattiin alaikäisyyden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.