Ylin aluepoliisi tarkastaa Songkranin Pattayan alueen poliisin tarkastuspisteitä

Banglamung, Pattaya – Yleisen turvallisuuden takaamiseksi Songkran-festivaalin aikana poliisikenraalimajuri Surajit Chingnawan, joka tunnetaan myös nimellä "Burapha 3", poliisialueen 2 apulaiskomentaja, vieraili useilla poliisiasemilla Chonburin alueella valvoakseen täytäntöönpanoa. tiukasta liikennepolitiikasta.

Vierailu iltapäivällä 14. huhtikuuta oli osa laajempaa aloitetta liikenneturvallisuusmääräysten noudattamiseksi tärkeimmissä matkailunähtävyyksissä Thaimaan perinteisten uudenvuodenjuhlien aikana. Kenraalimajuri Chingnawan tarkasti liikenteen tarkastuspisteet Banglamungin, Nong Pruen, Pattayan kaupungin ja Na Jomtienin poliisiasemilla, missä hän myös käytti tilaisuutta hyväkseen parantaakseen päivystävän poliisin moraalia.

Puheessaan liikennepoliisille kenraalimajuri Chingnawan kiitti heidän omistautumistaan ​​ja hahmotteli kymmenen liikennelain mukaisen päätavoitteen toteuttamista. Thaimaan kuninkaallisen poliisin politiikkaa on tehostettu kattamaan rikokset, kuten kypärän käyttämättä jättäminen, turvavyön rikkominen ja rattijuopumus.

Upseerien tueksi heidän pidennetyissä tehtävissään festivaalin aikana jaettiin energiajuomia ja vettä. Nämä tarvikkeet on tarkoitettu auttamaan poliisia tarkastus- ja poistopisteiden tehokkaassa hallinnassa sekä helpottamaan yleisön sujuvaa liikennettä pidennetyn loman aikana.

Rattijuopumuskiellon korostaminen sekä turvavarusteiden, kuten kypärän, pakollinen käyttö korostavat kenraalimajuri Chingnawanin mukaan viranomaisten sitoutumista onnettomuuksien vähentämiseen ja turvallisen ja nautinnollisen Songkranin varmistamiseen kaikille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/