Thaimaan pääministeri liittyi Songkraniin Hua Hinissä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on liittynyt Songkran-juhliin Hua Hinin alueella ja esiintyy henkisesti Prachuap Khiri Khanin maakunnan ja Hua Hinin alueen järjestämillä festivaaleilla.

Phon King Phet Parkiin taksilla saapuessaan Sretthan mukana oli hänen tyttärensä ja liikenneministeri Suriya Jungrungreangkit.

Tapahtuman aikana pääministeri osallistui perinteisiin aktiviteetteihin, roiskutti vettä sekä paikallisten että turistien kanssa ja oli tekemisissä lasten kanssa, jotka leikkivät puuteria kasvoilleen. Pääministerin nähtiin osoittamassa kunnioitusta Phra Phutthasihingille ja osallistuvan veden kaatoseremoniaan ja vaihtamassa hyvän terveyden toiveita iäkkäiden asukkaiden kanssa.

Juhlissa Srettha aloitti myös Hua Hin Songkran -paraatin ja osallistui muihin vesiroiskeisiin Soi Hua Hin 76:n varrella. Phon King Phet Parkin tunnelmaa vahvistettiin lisäämällä siihen vesitunneli, vaahtoallas ja esiintymislava. , joka tarjoaa elävän ja mukaansatempaavan ympäristön kaikille osallistujille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.