Kaksi Bangkokin teknisen korkeakoulun opiskelijan kuolemaan johtaneesta ampumisesta epäiltyä tuomittiin 21 vuodeksi vankeuteen

Bangkok -

13. huhtikuuta 2024 Thaimaan Metropolitan Police Bureaun (IDMB) tutkintaryhmä paljasti sosiaalisessa mediassa lainkäyttöalueen päätöksen koskien ammuskelutapausta 14. tammikuuta 2024 Chulalongkornin yliopistossa Pathumwanissa Bangkokissa.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat tammikuun 14. päivänä Rajamangalan teknillisen yliopiston Uthen Thawain kampuksella kolmannen vuoden rakennusinsinööriopiskelijan ampumisesta, jonka kaksi epäiltyä ampui kuoliaaksi bussipysäkin edessä.

Thaimaan poliisi otti kaksi epäiltyä kiinni tiukan tutkinnan jälkeen. Epäillyt, mukaan lukien yksi ampuja ja yksi ratsastaja, tuomittiin 21 vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen, ja heidän oli maksettava uhrin perheelle 1.3 miljoonan bahtin korvaus.

Teknisten korkeakoulujen välisiin konflikteihin liittyen oli monia samanlaisia ​​tapauksia, jotka johtivat Uthen Thawain kampuksen siirtämiseen toiseen paikkaan väkivallan estämiseksi.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan hallituksen työryhmä määrättiin pohtimaan Chulalongkornin yliopiston ja Uthen Thawain kampuksen välistä kiistaa.

Huhtikuun 10. päivänä työryhmän päätöksessä sovittiin, että Uthen Thawain kampus on siirrettävä toiseen sopivaan paikkaan, joka oli käsittelyssä.

Lue samankaltaisia ​​artikkeleita teknisten korkeakoulujen riitojen ristiriidoista:

Bangkokissa puhkesi kohtalokas ammuskelu, kun kilpailevat korkeakouluryhmät kohtaavat, viaton opettaja tapettiin.

Seitsemän tekniikan opiskelijaa pidätettiin Bangkokissa yliopiston tunnusten ja polkupyörän avainten ryöstöstä.

PÄIVITYS: Epäilty, joka osallistui Dusit Collegen ampumiseen Bangkokissa, antautuu Phuketissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.