Virusvideo näyttää ulkomaalaisten kiistassa Songkranin vesitaistelun jälkeen Phuketissa

Phuket -

Thaimaan sosiaalinen media julkaisi 4. huhtikuuta 20 kello 13 viraalisen videon kahdesta ulkomaalaisesta, jotka kiistelivät sen jälkeen, kun toinen suuttui suihkutettuaan vesiaseella Thaweewong Roadilla, Patong Beachillä, Phuketissa.

Phuketin Songkran-tapahtuma pidettiin Thaweewong Roadilla, Patong Beachillä, ja vesitaisteluihin osallistui monia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja.

Kuitenkin Mr. Nopparat Yiwa, siviilipuolustusvapaaehtoinen, kertoi Phuketin paikalliselle medialle nähneensä paitattoman ulkomaalaisen, joka ajoi moottoripyörätaksilla Patong Beachille. Tämän jälkeen mustapaidan ulkomaalaisen väitettiin ampuneen moottoripyörätaksilla, mutta paitaton ulkomaalainen ei osunut.

Tilanne kärjistyi, kun paitaton ulkomaalainen raivostui ja heitti lyöntejä mustapaitaista ulkomaalaista kohti. Nopparat lisäsi lisäksi, että hänen ystävänsä yritti lopettaa riidan, mutta ei pystynyt siihen.

Pian riidan jälkeen Patongin poliisit huomasivat tapauksen ja tukahduttivat riidan onnistuneesti. Molemmat miehet lähtivät sitten erilleen Nopparatin mukaan.
Kerrottiin, että kiistan syynä oli vain paitaton ulkomaalainen raivoissaan, kun mustapaitainen ulkomaalainen ruiskutti häntä hieman vesipyssyllä.

Poliisi totesi, että tapahtuma katsottiin päättyneeksi, eikä kumpikaan mies ollut nostanut syytettä tai rikosilmoitusta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.