Thaimaalainen mies pidätettiin, kun hänen väitetään uhanneen muita aseella Pattayalla Songkran-juhlien aikana

Pattaya-

Thaimaan Songkran-festivaalin jatkuessa kansakunta uppoutui tämän pitkäaikaisen kulttuuriperinteen eloiseen juhlaan. Tämä vuosi oli merkittävä virstanpylväs, kun UNESCO oli tunnustanut "Songkran in Thailand" ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön.

Thaimaan hallitus, joka tarttui tilaisuuteen esitellä "kansallista pehmeää voimaansa", pyrki houkuttelemaan turisteja ympäri maailmaa juhliin, mikä johti eloisimpaan Songkran-tunnelmaan viiteen vuoteen COVIDin jälkeen, Thaimaan matkailuviranomaisen mukaan.

Juhlien keskellä Banglamungin alueella Pattayan kaupungissa tapahtui huolestuttava tapaus. Kansalaisten ja turistien eri kansallisuuksista kerrottiin nauttivan vesijuhlista teiden ja rantojen varrella ympäri kaupunkia. Ollakseni rehellinen, monet paikalliset ulkomaalaiset, jotka eivät ole festivaalin faneja tai kastelevat, ovat olleet enimmäkseen kotonaan.

Juhlatunnelma kuitenkin katkesi, kun humalainen riita johti mahdollisesti väkivaltaiseen yhteenottoon. Iltapäivällä 13. huhtikuuta 2024, noin klo 4, otettiin kiinni Soi Nong Hua Raetissa, kylässä nro 30, Nong Pla Lain alapiirissä keski-ikäinen mies, joka tunnettiin vain Mr. Chamnanina, 5-vuotias. paikallisten viranomaisten toimesta. Pidätys seurasi kiivasta kiistaa Songkranille kokoontuneiden ystävien kanssa, jonka aikana Chamnan haki asunnostaan ​​47 mm:n Colt-pistoolin tarkoituksenaan kohdata ryhmä. Ase oli laillisesti rekisteröity ja ostettu.

Väitteen luonnetta ei paljastettu tiedotusvälineille.

Pathama Nomcharoen, 37, puuttui rohkeasti asiaan, hillitsi Chamnanin ja hälytti poliisin, joka reagoi välittömästi paikalle. Ms. Nomcharoenin ja muiden kyläläisten nopea toiminta esti väkivallan kärjistymisen.

Mr. Chamnan, jonka poliisiluutnantti Phusitkarn Riamprakan ja hänen tiiminsä pidättivät Banglamungin poliisiasemalta, myönsi omistavansa ampuma-aseen ja väitti, että hänen tarkoituksensa oli vain pelotella, ei vahingoittaa. Häntä saatetaan nyt syytteen ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden kuljettamisesta julkisiin tiloihin ilman asianmukaista lupaa, mikä on Thaimaan lain mukaan vakava rikos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/