Chiang Mai on innostunut, kun paikalliset ja turistit osallistuvat Songkranin vesitaisteluihin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Chiang Main maakunta on täynnä jännitystä, kun paikalliset ja turistit osallistuvat eläviin vesitaisteluihin juhlistaakseen Songkrania 40 °C:n paahtavan lämpötilan keskellä. Chiang Main vanhankaupungin kaduilla, erityisesti Sriphumin, Katamin, Ku Heuangin ja Hua Linin risteysten ympärillä, on ollut satunnaisia ​​liikenneruuhkia perjantaista (11. huhtikuuta) lähtien vilkkaasta juhlasta johtuen.

Valmistautuessaan viralliseen "Songkran Chiang Mai Water Fest 2024" -tapahtumaan, joka alkoi lauantaina (12. huhtikuuta) Tha Phae Gate -portilla, juhlijat ovat pystyttäneet erilaisia ​​vesiasemia tälle näkyvälle matkailumaamerkille johtavan tien varrelle, mikä on tervetullut helpotus ohikulkijoille ja autoilijoita kovalta helteeltä.

Festivaali alkoi varhain lauantaiaamuna uskonnollisella seremonialla, johon sisältyi almujen jako, jota seurasi erityinen kulkue. Kulkueen kohokohta oli Phra Buddha Sihing -patsas, joka otettiin sen pyhäköstä Wat Phra Singh Woramahawihanista. Kukilla koristeltu patsas kuljetettiin ympäri kaupunkia, jolloin osallistujat voivat osoittaa kunnioitusta ja pyytää siunauksia.

Chiang Mai isännöi edelleen lukuisia Songkran-aktiviteetteja ja uskonnollisia seremonioita useissa julkisissa paikoissa ja temppeleissä koko maakunnassa huhtikuun 16. päivään asti tarjoten monipuolisia kulttuurielämyksiä sekä asukkaille että vierailijoille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.