Pattaya on villi Songkran 2024, mutta öinen vesileikki ärsyttää monia

PATTAYA- Pattaya Cityn kuuluisa Walking Street muuttui eloisaksi ilon areenaksi, kun sekä thaimaalaiset että kansainväliset turistit kokoontuivat juhlimaan vuoden 2024 Songkran-festivaalin virallista alkamista. villi vesileikki, joka jatkui koko illan sunnuntaiaamun, 14. huhtikuuta, varhaisiin tunteihin saakka.

Thaimaan arvostetuimman vesifestivaalin ensimmäisen virallisen kansallispäivän alkaessa Pol. Everstiluutnantti Piyapong Ensarn, Tourist Police Station 4:n osasto 2, Tourist Police Division 1, johti matkailupoliiseista ja vapaaehtoisista koostuvaa joukkoa. Heidän tehtävänsä oli varmistaa nautiskelijoiden turvallisuus keskittyen ehkäisemään riitoja ja suojaamaan kaikilta seksuaalisilta väkivaltaisuuksilta.

Kaupungin viihdealueet, kuten Soi Buakhao, Soi 6-8, Pattaya Beach Road ja Walking Street, kokivat aktiivisuuden nousua, kun turistit tulvivat näille alueille osallistumaan juhliin. Vierailijavirta lisäsi tuntuvasti kaupungin eloisuutta, ja monet ulkomaiset turistit ja paikalliset thaimaalaiset, erityisesti nuoremmat, ilmaisivat innostustaan ​​tapahtumasta.

Kaikki eivät kuitenkaan ole onnellisia. Pattayalla festivaali alkoi jollain soisilla jo 9. huhtikuuta ja jatkuu viimeiseen päivään 19. huhtikuuta, joka tunnetaan nimellä Wan Lai, villissä viimeisessä hurrassa, joka näkee satojatuhansia juhlijia. Festivaalin pituuden lisäksi monet ulkomaalaiset ovat suuttuneet siitä, että entinen "kirjoittamaton sääntö" vesileikin lopettamisesta yöllä (Pattayan sääntö, huomauttaa TPN, kuten Patongissa ja Bangkokissa myöhäisillan bileet olivat olleet vakiona jo jonkin aikaa) näyttää ovat päättyneet viime vuodesta. Poliisi on aiemmin todennut, että vesileikin lopettaminen yöllä, vaikka se onkin masentunut, ei ole laki, etenkään viihdealueilla.

Thaimaan lakimiesneuvoston mukaan sellaisen henkilön lyöminen vedellä, joka ei halua lyödä, voi olla lain vastaista, mutta vaatisi joitakin melko kalliita ja aikaa vieviä oikeudellisia toimenpiteitä.

Samaan aikaan monet ravintoloiden omistajat ja yritysten omistajat, joilla on sisäyrityksiä tai vähittäiskauppoja, ovat pyytäneet ihmisiä lopettamaan vesileikin öisin sanoen, että se vahingoittaa tavallista illallisliikennettä ja saa ihmiset lopettamaan ulkoilun kokonaan. Monet ovat vaatineet "aselepoa" vesisodissa iltaisin klo 6-7, kun aurinko laskee. Se näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä ilman minkäänlaista täytäntöönpanoa.

Pattaya City on järjestänyt Songkran-juhlat kahteen erilliseen vyöhykkeeseen. Na Kluea Flow Day on suunniteltu pidettäväksi 18. huhtikuuta 2024, kun taas Pattaya City Flow Day järjestetään 19. huhtikuuta 2024. Näinä nimettyinä päivinä asukkaiden ja turistien odotetaan uppoutuvan Songkranin henkeen ja vesileikkiin. kaupungin halki.

Songkran-festivaali, jota kutsutaan myös thaimaalaiseksi uudeksi vuodeksi, on uudistumisen ja puhdistumisen aikaa. Vesileikki symboloi kuluneen vuoden vastoinkäymisiä ja toivottaa tervetulleeksi uuden alun. Festivaali on uskomattoman polarisoiva, houkuttelee turisteja kaikkialta maailmasta, mutta se on myös tuska monille kaupungin vakituisille ulkomailla asuville.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/