Yli kymmenen tuhatta ihmistä osallistuu Hat Yai Midnight Songkran 2024 -tapahtumaan, joka edistää paikallista matkailua

Hat Yai-

Klo 8, 00. huhtikuuta 12, Hat Yain paikallinen media raportoi Hatyai Midnight Songkran 2024 -tapahtuman ilmapiiristä Saneha Nusorn Roadilla, Hat Yaissa, Songkhlassa. Kesäfestivaalista nautti yli kymmenen tuhatta ihmistä, mukaan lukien sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset.

Hat Yain kunta, Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja asiaankuuluvat virastot järjestivät Hatyai Midnight Songkran 2024 -tapahtuman 12.-13. huhtikuuta edistääkseen paikallista matkailua ja luodakseen hyvän vaikutelman matkailijoihin. Lisäksi se piristäisi paikallisten matkailutaloutta.

Hat Yain paikallisen median mukaan suuri määrä Hat Yaissa Songkhlassa vierailevia turisteja kasvoi 12 % eli 120,000 XNUMX henkilöä enemmän kuin edellisvuonna matkailuolosuhteiden paranemisen vuoksi.

On raportoitu, että kasvava turistien määrä johti yli 30,000 XNUMX huoneen täysiin varauksiin Hat Yain ja Mueang Songkhlan hotelleista.

Songkhla Tourism Industry Councilin puheenjohtaja Somphon Chivawattanapong paljasti julkisesti, että malesialaisen matkanjärjestäjän oli vaikeuksia varata huoneita heidän 380 malesialaiselle turistilleen.

Malesialainen matkanjärjestäjä toi yli 380 malesialaista henkilöä 13 bussilla Hat Yaihin kello 9 12. huhtikuuta. Matkanjärjestäjä ei kuitenkaan varannut heille huoneita etukäteen, joten heillä ei ollut tilaa yöpymiseen ja jotkut bussinkuljettajat päättivät matkustaa takaisin Malesiaan.

Sophonin kerrotaan kertoneen tapahtumassa, että yli 30,000 XNUMX huonetta Hat Yaissa ja Mueang Songkhlassa oli todellakin täynnä. Asian käsittelivät kuitenkin asianomaiset virastot.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.