Thaimaan kuljetusyritys kirjaa yli 147,000 XNUMX matkustajaa edestakaisilla matkoilla Songkranille

Kansallinen-

12. huhtikuuta 2024 Transport Company Ltd:n vt. johtaja ja toimitusjohtaja Atthawit Rakchamroon paljasti julkisesti matkustajalokitiedot 11. huhtikuuta, kun yli 147,871 7,622 henkilöä matkusti edestakaisin julkisilla busseilla ja pakettiautoilla yli XNUMX XNUMX matkaa.

Kotikaupunkiinsa joukkoliikennettä käyttäneiden matkustajien määrä oli 80,460 4,174 henkilöä, joista XNUMX XNUMX matkaa Krung Thep Aphiwatin keskusterminaalista ja Bangkokin bussiterminaalista. Kaikki sujui hyvin, eikä matkustajia ollut Atthawit'in mukaan.

Mukaan tMatkustajalokin tiedoissa 12. huhtikuuta arvioitiin, että yli 80,000 4,000 henkilöä matkustaisi kotikaupunkiinsa. Liikenneyhtiö valmisteli yli XNUMX XNUMX matkan joukkoliikennettä matkustajien helpottamiseksi. Myös muut julkiset työmatkalaiset tukivat kysynnän täyttämistä Songkran-lomien aikana, Atthawit sanoi.

Atthawit lisäsi lisäksi, että Songkran-lomien aikana liikenneyhtiö antoi kaikille linja-autolinjoille määräyksen tarkistaa ajoneuvojensa ja kuljettajiensa kunto olla valmiina pitkän matkan kuljetuksiin varaliikenneministeri Surapong Piyachoten ohjeiden mukaisesti.

Yleisin terminaali oli Bangkokin bussiterminaali. Asianomaiset virkamiehet määrättiin helpottamaan ja opastamaan matkustajia matkalla. Jos matkustajat havaitsivat hyväksikäyttöä tai hankaluuksia, heitä pyydettiin soittamaan Thaimaan maaliikenneministeriön vihjelinjaan: 1584.

Jos Liikenneyhtiö toteaa, että linja-autolinjat rikkoivat yhtiön sääntöjä ja käytäntöjä, niistä voidaan määrätä jopa 10,000 1490 bahtin sakko. Matkustustietoja saat ottamalla yhteyttä liikenneyhtiöön numeroon XNUMX.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.