Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin avaa Maha Songkran World Water Festival 2024 -tapahtuman Bangkokissa

Bangkok -

11. huhtikuuta 2024 Ms Sudawan Wangsuphakijkosol, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri ja asiaankuuluvat virastot osallistuivat "Maha Songkran World Water Festival 2024" -tapahtuman avaukseen 20 paraatilla, jotka marssivat Ratchadamnoen Klang Roadilla ja Sanam Luangilla, Bangkokissa, huhtikuun 11 - 15 välisenä aikana.

Rouva Anntonia Porsild, Miss Universe 2023:n ensimmäinen kakkonen, oli ehdolla Miss Songkran 2024 -kilpailuun, ja autoparaatteja 16 maakunnasta eri puolilta Thaimaata otettaisiin mukaan Maha Songkran World Water Festival 2024 -tapahtumaan perinteisin koristein.

Samaan aikaan Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin johti Maha Songkran -tapahtuman avajaisia ​​Fountain Squarella, King Power Rangnamissa, Bangkokissa.

King Power Rangnamin alueella järjestettäisiin tapahtuma 11.-16. huhtikuuta teemana nykyaikainen Songkran-perinne ja paikallista thaimaalaista kulttuuria neljältä alueelta.

Srettha totesi julkisesti, että oli hyvä uutinen, että UNESCO rekisteröi Thaimaasta peräisin olevan Songkran-festivaalin ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön joukkoon. Se oli todellakin pehmeä voima, joka voisi mahdollisesti parantaa paikallisia yhteisöjä.

Hän toivotti kaikille onnellista Songkrania, matkustamista turvallisesti eikä rattijuopumusta, Srettha sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.