Kaasuvuoto aiheutti tulipalon Pattayan lähellä olevassa rakennuksessa, ja kaksi ihmistä loukkaantui

Pattaya -

Palo syttyi kaupallisessa rakennuksessa Pattayan lähellä torstai-iltana 11. huhtikuuta 2024, ja kaksi ihmistä loukkaantui.

Tapaus sattui kello 7 rakennuksessa, joka sijaitsee Ta Kian Tian osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Rakennuksessa kerrottiin olevan kratom-mehukauppa.

Saatuaan ilmoituksen Ta Kian Tian kunnan katastrofiapukeskuksen palomiehet ja Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön pelastustyöntekijät kiiruhtivat paikalle. Kun he saapuivat kolmikerroksiseen rakennukseen, he näkivät palon leviävän nopeasti takaa.

Palomiehet lähettivät välittömästi paloautot sammuttamaan palon. Palon saaminen hallintaan kesti yli puoli tuntia. Palomiesten mukaan onnettomuudessa loukkaantui kaksi ihmistä. He olivat saaneet palovammoja käsiinsä. Pelastustyöntekijät antoivat ensiapua ja toimittivat heidät sairaalaan jatkohoitoa varten.

Palo aiheutti laajoja vaurioita rakennuksen sisätiloihin, ja suurin osa huonekaluista tuhoutui. Liikkeen omistajan, Mr. Puthaness Inthaman, 21, mukaan hän keitti suurta kattilaa kratomvettä, kun kaasuvuoto tapahtui. Hän yritti isänsä ja äitinsä kanssa pysäyttää vuodon peittämällä kaasuventtiilin kankaalla. Kuitenkin myös toinen lähellä oleva kaasupullo alkoi vuotaa, jolloin tuli levisi nopeasti. Tuli poltti sitten Mr. Puthanessin vanhempien käsivarret.

Hänen vanhempiensa nimiä ei julkistettu tiedotusvälineille.

Palon syttymissyytä tutkitaan parhaillaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.