Auto törmää valopylvääseen ja syttyy tuleen Sri Racha Roadilla, kuljettaja pakenee

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sri Racha, Chonburi -

Sedan törmäsi valopylvääseen Sri Rachassa, Chonburissa ennen kuin syttyi tuleen. Kuljettaja katosi tapahtumapaikalta, mutta viranomaiset löysivät ajoneuvosta kiinalaisen henkilötodistuksen.

Onnettomuus tapahtui 11. huhtikuuta Nong Kwae – Amtha risteyksessä Bo Winin osa-alueella, Sri Rachan alueella, Chonburin maakunnassa. Se sai vastauksen Sri Rachan poliisilta ja paikallisilta pelastustoimihenkilöiltä.

Saapuessaan viranomaiset havaitsivat, että valkoinen Mazda 2 -sedan oli törmännyt katuvaloon, jolloin pylväs murtui. Auto oli liekkien peitossa.

Pelastustyöntekijät ja laupiaat samarialaiset käyttivät sammuttimia palon torjuntaan, ja joukko teini-ikäisiä, jotka palasivat Songkranin toiminnasta, liittyi myös ämpäriin vettä. He saivat palon kokonaan sammumaan 30 minuutissa.

Palomiesten mukaan kuljettajaa ei löytynyt paikalta. Ajoneuvon sisältä löytyi kuitenkin palanut kiinalainen henkilökortti. Sri Rachan poliisi epäili, että kuljettaja saattoi nukahtaa ennen kuin osui katuvaloon, koska tiellä ei ollut luistojälkiä.

Kuljettajan uskotaan pakeneneen paikalta syytteen pelossa. Poliisi tutkii tapahtumaa tarkan syyn selvittämiseksi ja kuljettajan tunnistamiseksi oikeustoimia varten.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.