Pattayan poliisi tarkastaa pubeja estääkseen rikollisuuden Songkranin aikana

Pattaya -

Pattayan poliisi ja useat lainvalvontaviranomaiset tekivät yhteisen tarkastuksen viihdepaikoissa torstaina 11. huhtikuuta estääkseen laitonta toimintaa ja varmistaakseen turistien turvallisuuden Songkran-festivan aikana.l.

Operaatio, jota johti Pol. Eversti Nawin Thirawith, Pattayan poliisiaseman komentaja, otti mukaan yli 80 poliisia eri yksiköistä. He vierailivat ensin yökerhossa, Ying Clubissa, Pattaya Third Roadilla, missä he löysivät suuren määrän thaimaalaisia ​​ja kiinalaisia ​​turisteja tapahtumapaikalta.

Virkamiehet määräsivät musiikin lopettamisen, valot päälle ja suojelijat erottelemaan sukupuolen mukaan. Tämän jälkeen he jatkoivat henkilöllisyystodistusten tarkistamista ja huumetestien tekemistä asiakkaille ja henkilökunnalle. Laitonta toimintaa ei havaittu.

Toinen pysäkki oli baari Soi Koh Paissa Etelä-Pattayalla. Koska asiakkaita ei ollut, virkailijat keskittyivät baarin henkilökunnan ja tilojen tarkastamiseen, eikä myöskään havaittu merkkejä laittomasta toiminnasta.

Pol. Eversti Nawin paljasti, että operaation tarkoituksena oli hillitä laittomia huumeita, aseita ja prostituutiota Pattayan viihdepaikoissa, erityisesti Songkran-kaudella. Hän kehotti kaikkia toimijoita noudattamaan lakeja.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.