Pattayan apulaiskaupunginjohtajan varma rantakadun muutosprojekti valmistuu ennen määräaikaa

KUVA: Siamrath

Pattaya -

Pattayan apulaiskaupunginjohtaja Manoch Nongyai on toimittanut päivityksen Pattaya Beachin rantamaiseman muutosprojektista ja korostaa, että hanke valmistuu ennen luvattua määräaikaa.

Hankkeen budjetilla on 166 miljoonaa bahtia, ja sen tavoitteena on parantaa Pattayan ikonisen 2.7 kilometrin pituisen rannan maisemaa, joka ulottuu kaupungin pohjoispäästä etelään. Hanke on linjassa Pattayan politiikan kanssa parantaa kaupungin yleiskuvaa ja tarjota parempia mukavuuksia sekä asukkaille että turisteille.

Manoch selitti, että hankkeessa poistetaan palmuja, jotta yksikaistainen tielaajennus Pohjois-Pattayalla ja Keski-Pattayalla. Hankkeen toteuttaa Nong Nooch Landscape and Garden Design Co., Ltd, ja apulaiskaupunginjohtajan mukaan sen odotetaan valmistuvan ennen sopimuksen mukaista määräaikaa. Tällä hetkellä jalkakäytävän rakentaminen etenee 80 %:lla ja kokonaisprojekti on hyvässä vauhdissa valmistuakseen ennen määräaikaa.

Kaupungin tiedotteen mukaan hankkeen oli alun perin tarkoitus valmistua vuonna 2025. Nopean etenemisen vuoksi sen kuitenkin odotetaan valmistuvan vuoden 2024 puoliväliin mennessä.

Rantaprojektin lisäksi herra Manoch paljasti, että Pattaya on myös toteuttamassa toista hanketta Walking Streetin edessä olevien jalkakäytävien parantamiseksi. Tämän aloitteen tavoitteena on laajentaa olemassa olevia kävelyteitä, jotka nykyisen kokonsa vuoksi usein aiheuttavat ruuhkaa ja pakottavat turisteja kävelemään kaduilla erityisesti kiireisten tapahtumien aikana.

Manoch paljasti, että kaupunki oli neuvotellut yritysten omistajien kanssa, jotka sopivat kaupungin kanssa jalkakäytävien laajentamisesta 1.5 metriin. Apulaiskaupunginjohtaja totesi, että tämä parantaa merkittävästi Walking Streetin jalankulkijoiden turvallisuutta.

KUVA: Siamrath
KUVA: Siamrath
KUVA: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.