Bangkok käyttää turvatekniikkaa yli 64,000 XNUMX CCTV-kameralla valvomaan turvallisuus- ja liikennerikkomuksia

Bangkok -

11. huhtikuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Bangkokin hallitus hyödynsi CCTV-turvateknologiaa taloudellisen potentiaalin, matkailun kehittämisen ja rikollisuuden pysäyttämiseksi.

Bangkokin hallitus pyrki parantamaan kansalaisten elämänlaatua Bangkokin yli 64,474 11 yksikön CCTV-yksiköillä (Bangkokin hallituksen 2024. maaliskuuta XNUMX antamien tietojen mukaan). Paikallisen CCTV:n ja Bangkokin CCTV:n avulla se voisi valvoa kattavasti turvallisuutta laajoilla alueilla.

Lisäksi Bangkokin kansalaiset voivat pyytää ja seurata CCTV:stä reaaliajassa Bangkokin hallituksen yhteistyössä paikallisten kanssa tekemää materiaalia.

Samaan aikaan tekoälytekniikkaa käytettiin CCTV:ssä ympäri Bangkokin kaupunkia, jonka tarkoituksena oli varoittaa ja vangita liikennerikkomuksia teillä, kuten pysäköiminen stop-linjojen takana, pysäköinnin estäminen, moottoripyörällä ajaminen jalkakäytävällä ja muut liikennerikkomukset.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Bangkokin hallitus hyödyntäisi tulevaisuudessa tekoälyteknologian käyttöä CCTV:ssä kansalaisten hengen turvaamiseksi muihin tilauksiin.

Avoimuussyistä tCCTV:n materiaalia ja kuvia voi pyytää osoitteesta http://www.bmatraffic.com/index.aspx tai sovelluksella "@CCTVBANGKOK" ilmaiseksi. Lisäksi kansalaiset voivat suunnitella kulkuaan Bangkokin CCTV:n reaaliaikaisen materiaalin avulla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.