13 teini-ikäistä moottoripyöräilijää pidätettiin ärsytyksen aiheuttamisesta Songkran-tapahtumassa Khao San Roadilla

Bangkok -

Klo 11, 00. huhtikuuta 12, Chana Songkhram -poliisit suorittivat liikenteenvalvontatarkastuksen Songkran-tapahtumassa Khao San -tiellä, Phra Nakhonissa, Bangkokissa, ja ottivat kiinni 2024 moottoripyöräilijää, joiden väitettiin kerääntyneen ja aiheuttaneen turisteja harmia.

Poliisin raportin mukaan monet turistit osallistuivat Songkran-tapahtumaan Khao San -tiellä pelatakseen vesitaisteluissa. Kun Chana Songkhram-partiopoliisit suorittivat tehtäviään alueella, ryhmä teini-ikäisiä kokoontui yhteen ja väitetysti aiheutti äänisaastetta pyörittämällä moottoripyöriään.

Päivystävät poliisit ottivat sitten kiinni 13 henkilöä, mukaan lukien alaikäiset, joiden väitettiin ärsyttävän turisteja. Paikalliset ja turistit Khao San -kadulla kuulemma hurrasivat poliisia pidättäessään epäiltyjä.

Aluksi 13 epäiltyä saatettiin Chana Songkhramin poliisiasemalle, koska he olivat ajaneet huomioimatta liikenneturvallisuutta ja aiheuttaneet muille häirintää liikennelain mukaisesti.

Lisäksi jotkut heistä otettiin säilöön DUI:iden takia ennen kuin heidän tapauksensa toimitettiin Taling Chanin piirioikeuteen jatkokäsittelyä varten.

Keskiyöllä Chana Songkhramin poliisi ja Phra Nakhonin piiritoimisto ilmoittivat vesileikin muodollisen päättymisen ja auttoi hajottamaan väkijoukkoja.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.