Isä tunnustaa 10-vuotiaan tyttären murhan Thai Resortissa

Uttaradit-

Huhtikuun 9. päivänä 2024 Mueang Uttaraditin poliisit saivat ilmoituksen 10-vuotiaan tytön murhasta lomakeskuksessa Mueangissa Uttaraditissa.

Mueang Uttaraditin oikeuslääketieteellinen ja poliisi lähetettiin rikospaikalle, ja he löysivät läheisestä pöydästä 10-vuotiaan tytön, jolla oli leikkaushaava vasemmassa ranteessa, veritahroja huovalla ja hedelmäveitsen.

Poliisin lisätutkinnassa havaittiin, että 10. huhtikuuta kello 30 Sitthanan, 8-vuotiaan tytön 25-vuotias isä, jonka sukunimi poliisi salasi, kirjautui sisään. lomakeskuksessa, jossa murha tapahtui hänen tyttärensä kanssa.

Seuraavana päivänä klo 10 epäillyn kerrottiin lähteneen lomakeskuksesta moottoripyörällään yksin ilman muodollista uloskirjautumista. Lomakeskuksen henkilökunta meni ilmoittamaan vieraalle Sitthananille uloskirjautumaan klo 00, mutta kukaan ei vastannut kutsuun. Lomakeskuksen henkilökunta meni sisälle, kun huone jätettiin lukitsematta, ja löysi poliisin mukaan 12-vuotiaan uhrin ruumiin sängystä.

Epäillyn vanhemmat kertoivat poliisille, että Sitthanan asui heidän ja 10-vuotiaan tytön kanssa Sitthananin avioeron jälkeen. Sitthananille oli kuitenkin kertynyt stressiä avioerostaan ​​ja työttömyydestään sen jälkeen, kun hänet irtisanottiin ulkomailla tehdystä työsopimuksesta, ja hänen väitettiin kärsineen myös masennuksesta.

Huhtikuun 6. päivänä klo 00 Tha Plan tutkintapoliisi pystyi pidättämään epäillyn saatuaan ilmoituksen tunnistamattomalta paikalliselta, joka huomasi Sitthananin Tha Plassa Uttaraditissa.

Poliisin raportin mukaan uhrin isä, epäilty, tunnusti tekonsa ja kertoi tukehduttaneensa tyttärensä tyynyllä ennen kuin hän käytti hedelmäveitsellä vasemman ranteen leikkaamiseen. Epäilty kertoi poliisille yrittäneensä ottaa henkensä tyttärensä kuoleman jälkeen, mutta lopulta hän ei kyennyt tekemään niin, ja hän pakeni lomakeskuksesta.

Poliisi paljasti julkisesti epäillyn motiivin siinä, että hänellä oli ulkomailla työttömäksi jäämisen jälkeen velkaa. Lisäksi hän oli yksinhuoltajaisä, joka erosi äskettäin hieman yli vuosi sitten, mikä aiheutti hänelle stressiä ja suunnitteli tyttärensä murhaa muutama päivä aikaisemmin.

Aluksi poliisi ei löytänyt sairauskertomusta epäillyn vanhempien väitteestä, jonka mukaan Sitthananilla oli masennus. Poliisi tutkii edelleen selvittääkseen, oliko epäillyllä masennus vai ei, sillä se vaikuttaisi tapaukseen suuresti.

Poliisi esitti ankarat syytteet Sitthanania vastaan ​​ja seurasi häntä tarkasti, koska he tunsivat, että hän voisi ottaa henkensä.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:
https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.