Thaimaan viranomaiset takavarikoivat 112,240 10 väärennettyä rakennustyökalua, joiden arvo on XNUMX miljoonaa bahtia Nakhon Pathomissa ja Bangkokissa

Nakhon Pathom-

10. huhtikuuta 2024 Thaimaan kuluttajansuojapoliisiosasto (CPPD) ja asiaankuuluvat virastot pitivät lehdistötilaisuuden laittomiin rakennustyökalujen jakelukeskuksiin tehdystä ratsiasta viidessä eri paikassa Bangkokissa ja Nakhon Pathomissa.

CPPD:n mukaan virkamiehet saivat nimettömästä lähteestä ilmoituksen, jonka mukaan Nakhon Pathomin osavaltion Sam Phranissa sijaitsevan varaston väitetään varastoineen tunnettujen merkkien väärennettyjä rakennustyökaluja ja näytteillessä Thai Industrial Standard (TIS) -merkkejä ilman lupaa.

Tämän jälkeen poliisit tutkivat tapausta ja keräsivät todisteita ennen kuin pyysivät tuomioistuimelta etsintälupaa. Liikerakennuksessa, omistajan asunnossa ja neljässä muussa varastossa tehdyissä etsinnöissä poliisit takavarikoivat 112,240 10 yksikköä väärennettyjä rakennustyökaluja, joiden arvo on arviolta XNUMX miljoonaa bahtia.

CPPD:n virkamiesten mukaan takavarikoidut väärennetyt työkalut eivät olleet TIS:n hyväksymiä, ja ne voivat mahdollisesti aiheuttaa haittaa käyttäjille tai kuluttajille. Viranomaiset tekisivät lisätutkinnan, koska tuotteita jaettiin muihin myymälöihin valtakunnallisesti.

CPPD:n virkailijat lupasivat nopeuttaa todisteiden ja virallisten tutkimusten tulosten keräämistä asianomaisten henkilöiden nostamiseksi syytteeseen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.