Thaimaan viranomaiset käynnistävät "Cyber ​​Strike" -operaation, joka sulkee useiden miljardien bahtien verkkorahapeliverkostot

Kansallinen-

Klo 2 00. huhtikuuta 10 Thaimaan kyberrikosten tutkintavirasto (CCIB) ja asiaankuuluvat virastot käynnistivät Cyber ​​Strike -operaation sulkeakseen yhdeksän online-uhkapeliverkostoa, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli viisi miljardia bahtia vuodessa. .

CCIB:n mukaan tutkintaryhmät tutkivat laittomia online-uhkapeliverkostoja ja tarkastivat digitaalisia todisteita, jotka oli linkitetty yhdeksään rahapelisivustoon.

Kerättyään todisteet CCIB-virkailijat pyysivät etsintälupaa rikostuomioistuimelta 17 eri paikassa kolmessa maakunnassa, mukaan lukien Kanchanaburi, Chumphon ja Bangkok..

Cyber ​​Strike -operaation yhteydessä online-uhkapelisivustojen omistaja, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Songsakiksi, 44, otettiin kiinni asunnosta Chatuchakissa, Bangkokissa, ja myös 29 muuta mukana olevaa henkilöä otettiin kiinni 17 paikasta.

Online-uhkapelisivustoille rekisteröityi yli 59,000 500 käyttäjää, joiden vuotuinen liikevaihto oli yli viisi miljardia bahtia. Lisäksi CCIB:n virkailijat saivat takavarikoida luksusautoja, käteistä ja muuta omaisuutta, joiden arvo on arviolta XNUMX miljoonaa bahtia.

Tämä onnistunut operaatio tehtiin Thaimaan hallituksen määräyksestä, jonka tarkoituksena oli kitkeä tietoverkkorikokset ja ryhtyä vakaviin oikeustoimiin yleisölle hankaluuksia aiheuttaneita laittomia rahapeliverkostoja vastaan. Thaimaan digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeriö sulki 7,612 1 verkkorahapelisivustojen URL-osoitetta 9.–2024.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.