Pattaya Gears Up isännöi IKF:n rantakorfballin maailmanmestaruuden

KUVA: Korfball Association of Thailand : KAT

Pattaya -

Pattayan kaupunki valmistautuu isännöimään vuoden 2024 IKF World Beach Korfball Championshipin, joka järjestetään 26.-28. huhtikuuta Jomtien Beachillä.

Pattayan apulaispormestari Kritsana Bunsawat, joka johti valmistelukokousta keskiviikkona 10. huhtikuuta, sanoi, että tapahtuman odotetaan houkuttelevan joukkueita Australiasta, Belgiasta, Kiinasta, Kiinan Taipeista, Tšekin tasavallasta, Hongkongista, Unkarista, Intia, Japani, Macao, Malesia, Alankomaat, Puola, Portugali, Skotlanti, Singapore, Yhdysvallat ja Thaimaa.

Mestaruuden odotetaan nostavan Pattayan ja Thaimaan taloutta kokonaisuudessaan ja edistävän Pattayaa urheilukaupunkina ja urheilumatkailun kohteena.

Pattayan kaupunki kutsuu kaikki tervehtimään urheilijoita ja kannustamaan heidän rakkaita joukkueitaan 26.-28. huhtikuuta Jomtien Beachille. Tämä mestaruus toimii karsintatapahtumana The World Games 2025 -tapahtumaan Chengdussa, Kiinassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.