Sattahipin entinen vanki pidätettiin moottoripyörävarkauksista muutama tunti vankilasta vapautumisen jälkeen

Sattahip, Chonburi -

Thaimaalainen mies Sattahipissa hänet pidätettiin moottoripyörän varastamisesta vain tunteja vankilasta vapautumisen jälkeen 9. huhtikuuta 2024.

Tapaus sattui noin klo 4 moottoripyörien korjaamon edessä Sukhumvit Roadilla Na Jomtienin osa-alueella, Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa. Na Jomtienin poliisi kutsuttiin pidättämään thaimaalainen mies, joka tunnetaan nimellä Niphat Takimnok, 30, sen jälkeen, kun hän oli syyllistynyt moottoripyörävarkaan mutta sai myöhemmin laupias samarialainen kiinni.

Laupias samarialainen, pelastustyöntekijä Patiphat Phumkaew, kertoi, että hän huomasi herra Niphatin työntävän moottoripyörää ja tunnisti sen aiemmin samana päivänä sosiaalisessa mediassa jaetusta kadonneesta raportista. Mr. Niphat pidätettiin ja väitti poliisille, että hän oli vain lainannut moottoripyörän tuttavalta ja oli matkalla palauttamaan sen.

Poliisi ei kuitenkaan ostanut epäillyn vaatimusta, koska herra Niphat oli juuri vapautettu vankilasta samana aamuna edellisen varkaustuomion takia.

Moottoripyörän omistaja Jurairat Kiniyom, 36, ilmaisi helpotuksesta varastetun ajoneuvonsa nopean talteenoton. Hän kiitti laupiasta samarialaista ja poliisia heidän ripeästä toimistaan. Hän ei tuntenut epäiltyä eikä ollut antanut hänen lainata moottoripyöräänsä, hän lisäsi.

Mr. Niphat vietiin Na Jomtienin poliisiasemalle oikeudellista käsittelyä varten.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.