Merenrantabetonilava romahti Bangsaen Beachillä ja loukkaantui kolmea työntekijää

KUVA: Khaosod

Bangsaen, Chonburi -

Luonnonkaunis betonialusta, jota rakennettiin meren päälle Bangsaenissa, Chonburissa, romahti ja loukkaantui kolme työntekijää tiistaina 9. huhtikuuta 2024.

Tapaus sattui noin kello 6 ravintolassa osoitteessa Soi 00 Saen Sukin kunnassa, Saen Sukin osa-alueella, Mueangin alueella, Chonburissa. Työntekijät rakensivat näköalatasannetta, joka ulottui Bangsaeninmereen, kun alustan palkit väistyivät.

Kolme työntekijää (kaksi naista ja yksi mies) loukkaantui törmäyksessä. He kaikki vietiin Buraphan yliopistolliseen sairaalaan hoitoon.

Yksi naisista, neiti Kamonchanok Somboon, 21, jäi loukkuun raunioiden alle hetkeksi ennen kuin muut työntekijät, paikalliset ja Tri Khun Tham -säätiön pelastustyöntekijät pelastivat hänet. Hän sai jalkavamman ja haavan.

Alkuperäinen poliisitutkinta totesi, että lavan palkit saattoivat olla ylikuormitettuja tai että tuet ovat saattaneet olla riittämättömiä.

Rakennustyömaa on väliaikaisesti suljettu tutkinnan ajaksi. TPN huomauttaa, että jotkut ihmiset epäilivät myös sosiaalisessa mediassa, voisiko tämän alustan rakentaminen rannalle tunkeutua julkiselle alueelle, ja toivoivat asianomaisten viranomaisten tutkivan asiaa, koska Thaimaassa kaikki rannat kuuluvat yleisölle.

KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.