Pattayan asukkaat alkavat palata kotiin Songkran-festivaaleja varten

Pattaya, Thaimaa-

Kun Songkran-festivaali aloittaa juhlakauden, asukkaat alkavat palata perheen koteihinsa omaksuen pidennetyn lomakauden. Juhlia odotettaessa aktiivisuuden on havaittu lisääntyneen Pattayan tärkeimmissä liikennekeskuksissa.

Pattayan ilmastoidusta linja-autoterminaalista on tullut vilkasta toimintaa, kun ihmiset varmistavat lippunsa ja odottavat lähtöä. Matkustajavirta on osoitus monien halusta tavata perheenjäseniä kotikaupungeissaan erityisesti tänä perinteisen juhlan aikana.

Pitkästä kestostaan ​​tunnetun Songkran-loman johdosta monet ovat pyrkineet suunnittelemaan matkansa etukäteen pyrkien kiertämään väistämätöntä matkaruuhkaa. Loman viralliset kansalliset päivämäärät ovat 12.-16. Pattaya jatkaa juhlimista henkilökohtaisesti 19. huhtikuuta asti.

Samaan aikaan liikennetilanne North Pattaya Roadilla on tiivistynyt entisestään. Huomattava määrä matkustajia valitsee tämän reitin päästäkseen moottoritielle 7, mikä johtaa ajoneuvojen asteittaiseen lisääntymiseen. Autoilijoita kehotetaan olemaan kärsivällisiä, sillä liikenne on tällä alueella huomattavasti hidastunut.

Songkran-loma, jolle usein on ominaista sen eloisat vesijuhlat, on myös pohdinnan ja jälleennäkemisen aikaa. Sellaisenaan ihmisten liikkuminen eri puolilla maata heijastaa tämän ajanjakson kulttuurista merkitystä Thaimaassa.

Kuvan luotto: Pattaya News

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/