Turistin auton pyörä juuttuu viemärireikään lähellä Bang Saray Beachia

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip, Chonburi -

Turistin auton yksi renkaista juuttui viemärireikään Bang Saray Beach Roadilla Sattahipissa, Chonburissa.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan hätäkeskukseen ilmoitettiin tapauksesta viime yönä 8. huhtikuuta, ja he matkustivat paikalle Bang Saray Beach Roadille.

Sieltä he löysivät kotituristin, tuntemattoman thaimaalaisen miehen seisomasta Suzuki Swift -autonsa vieressä, joka oli osittain juuttunut viemärireikään. Turisti kertoi pelastustyöntekijöille, että hän ajoi autoaan normaalisti törmättyään viemärireikään, joka ei ollut kunnolla peitetty. Hänen autonsa vasen etupyörä putosi reikään, jolloin auto juuttui.

Pelastustyöntekijät pystyivät nostamaan auton ulos kolosta, mutta auto vaurioitui lievästi. Turisti kiitti pelastustyöntekijöitä heidän avustaan ​​ja ajoi sitten pois.

Ennen sitä turisti kertoi toimittajille, että hän ajoi tiellä osuessaan viemärireikään, koska oli pimeää eikä hän nähnyt sitä. Hän väitti, että ei ollut valoja, jotka osoittaisivat, että reikä oli siellä, ja siellä oli vain pieni merkki.

Hän kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​tai urakoitsijaa asentamaan paikalle varoitusvalot muiden onnettomuuksien estämiseksi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.